Onze Producten en diensten

+

Varseo CMS

Varseo CMS is ontwikkelt met oog op stabiliteit, flexibiliteit en beveiliging. Op dit cms draait uw website optimaal en kunt u zonder enige programmeer kennis zelf uw website beheren en onderhouden.

Hosting en domeinnaam

Varseo maakt gebruik van krachtige servers, daardoor kunnen wij u stabiele hosting bieden met een overzichtelijk bedieningspaneel. Tevens wanneer u een website door ons laat ontwikkelen krijgt u een jaar lang gratis hosting en een domeinnaam van ons.

Design

Varseo is ook thuis in de wereld van vormgeving. Naast het maken van website designs kunnen wij uw bedrijf ook voorzien van een moderne en eigentijdse huisstijl waarmee u het verschil maakt.

Wordpress

Ook kunnen wij indien uw voorkeur daar ligt een website bouwen op het populaire en veel gebruikte platform wordpress.

HTML CSS

U kunt bij Varseo een professionele website laten maken. Varseo maakt al zijn websites over het algemeen in de bekende programmer talen html css. Deze websites worden zo ontwikkeld dat de website vanaf elk voormaat scherm optimaal te zien is. Natuurlijk kan dit ook in combinatie met bijvoorbeeld het Varseo cms of een back-end systeem op maat.


Back-end systeem

Omdat wij kennis in veel vershillende programmeer talen beheersen, kunnen wij uw bedrijf voorzien van een volledig op maat gemaakt back-end systeem. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geautomatiseerd voorraad, crm of webshop systeem.