Wat doen wij?


Varseo is gespecialiseerd in het bouwen van systemen op maat. Denk hierbij aan een CMS (content management system) of een CRM (customer relationship management) een betalingsplatform of zelfs een e-learning platform.

Of u nu alleen een globaal idee heeft of al verder bent in het proces, Varseo adviseert en ontwikkelt. Varseo staat voor alles wat met web-development te maken heeft.


Zie hieronder een lijst met de meest gevraagde systemen.

  • CRM pakket
  • CMS op maat
  • Website op maat

Lees meer Bekijk portfolio

Webdevelopment

U kunt bij Varseo een professionele website laten maken. Varseo maakt al zijn websites over het algemeen in de bekende programmer talen html en css. Deze websites worden zo ontwikkeld dat de website vanaf elk voormaat scherm optimaal te zien is. Natuurlijk kan dit ook in combinatie met bijvoorbeeld een back-end systeem op maat.

Doormiddel van onze kennis in veel vershillende programmeer talen kunnen wij uw bedrijf voorzien van een volledig op maat gemaakt back-end systeem. Vaak wordt hiervoor gevraagd in combinatie met een website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geautomatiseerd voorraad, crm of webshop systeem. Deze systemen worden dan als dat naar wens is gekoppeld met uw (nieuwe) website.

Webdesign

Varseo is ook thuis in de wereld van vormgeving. Varseo ontwikkeld en ontwerpt website designs. Naast het maken van website designs kunnen wij uw bedrijf ook voorzien van een moderne en eigentijdse huisstijl.