Webdevelopment


CRM (Customer relation management)

Helaas ziet Varseo het nog vaak gebeuren. Veel ondernemingen werken zonder een CRM pakket. Een CRM pakket op maat zorgt voor vele voordelen binnen uw organisatie. Denk hierbij aan een grote tijdsbesparing. Varseo ontwikkeld/ontwerpt het CRM pakket voor u op maat waardoor informatie en klanten sneller opgezocht en bijgehouden kunnen worden. Het is belangrijk dat het CRM systeem naar wens wordt opgebouwd. Alleen dan kan een CRM pakket op maat zorgen voor vele voordelen.

CMS (Content management system)

Een goed CMS systeem houdt in dat elke klant waar dan ook ter wereld zijn/haar website kan beheren. Varseo biedt de mogelijkheid om een CMS systeem op maat met uw (huidige) website te laten functioneren. Hierdoor kunt u zonder enige programmeer kennis zelf uw website beheren en onderhouden. Handig toch?

Website op Maat

U kunt bij Varseo een professionele website laten maken. Varseo maakt al zijn websites op maat en over het algemeen in de bekende programmer talen html css en javascript. Deze websites worden zo ontwikkeld dat de website vanaf elk voormaat scherm optimaal te zien is.