Je eigen webshop op maat ontwikkeld.

Wanneer je op zoek bent naar een professionele webshop die gemakkelijk is in gebruik en veel mogelijkheden biedt, ben je bij Varseo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een eenvoudige webshop of juist een uiterst gecompliceerde. Wij denken graag met je mee en kijken samen met je naar de mogelijkheden om van jouw webshop een succes te maken.

Deze bedrijven zijn jou al voor gegaan:

Image

De weg naar success

Wij houden van uitdagingen en hebben ervaring met het maken en opzetten van diverse webshops. Een webshop moet natuurlijk bij de huisstijl van het bedrijf passen maar daarnaast zijn koppelingen met een betalingssysteem en/of CRM ook erg handig. Ons doel is het neerzetten van een mooie, goed werkende webshop waar jij tevreden mee bent. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop perfect wordt!

Image
Ecommerce

De kracht van een webshop ontwikkeld door Varseo.

Elke webshop is uniek, geoptimaliseerd en ontwikkeld in open-source Magento of Woocommerce omgeving.

SVG
Webshop opzetten

Het klinkt simpel maar er komt veel bij kijken. Wij luisteren naar jouw idee. Wij zullen adviseren maar nooit forceren. Alleen samen creëren we een succesvolle webshop.

SVG
Vindbaarheid (SEO)

Het is belangrijk om vindbaar te zijn op het internet. Varseo zorgt ervoor dat de basis gelegd wordt.

SVG
Mobiel geoptimaliseerd

Tegenwoordig zit een groot gedeelte van de bezoekers op mobiele apparaten. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat een webshop voldoet aan alle mobiele eisen voor een zo goed mogelijk resultaat.

SVG
Snelheid

De snelheid van de webshop speelt een grote rol. Wij gebruiken zo min mogelijk externe plugins zodat de website snel blijft. Niemand wilt op een trage website surfen?

SVG
Uniek design

Wees uniek. Spring boven de andere uit. Wij zorgen ervoor dat jij gaat knallen met een super strak modern en uniek ontwerp voor jouw webshop.

SVG
Hosting en schaalbaarheid

Wij hosten de webshop op een snelle en veilige omgeving. Zo heb jij hier geen omkijken naar. Wij maken dagelijks backups van al onze klanten om ervoor te zorgen dat er nooit iets verloren gaat.

Benieuwd naar ons werk?

Svg
Svg
Svg

Wij reageren binnen 1 – 2 werkdagen.