shape hero-img

Wordpress website op maat

Blijf in controle over jouw website, WordPress is al jarenlang het meest gebruikte CMS-systeem om websites mee te maken. Met WordPress heb je de vrijheid om zelf je website aan te passen en te beheren wanneer jij dat maar wilt.

shape hero-img

Heb je vragen?

Of wil je een WordPress website op maat?

Contact

Waarom een WordPress website op maat?

WordPress is een flexibel en eenvoudig content management systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk zelf je content kan aanpassen. WordPress is een uiterst betrouwbaar systeem wat wereldwijd gebruikt wordt door tal van bedrijven. Daarnaast biedt WordPress veel mogelijkheden.

Bij Varseo ben je zeker aan het juiste adres als je vragen hebt over CMS. Daarnaast denken we bij Varseo graag met je mee in de oplossingen en kijken we ook graag mee naar open source systemen. Ook kunnen wij zelf applicaties ontwikkelen voor WordPress websites.

Daarnaast kijken we graag met jou naar jouw situatie en adviseren we je graag of WordPress wel of niet een handige oplossing is voor jou, of jouw bedrijf.

WordPress kan gebruikt worden voor alle doeleinden!

Het grote voordeel van WordPress is dat het systeem voor vrijwel alles gebruikt kan worden. Of het nu gaat om een website, een blog of een webshop. Met WordPress is het allemaal mogelijk.

Website zonder wordpress?

Het is ook mogelijk om een website op maat te laten ontwikkelen zonder WordPress. Dit kan voordelen opleveren i.c.m. een externe API koppeling omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met het framework van WordPress. Vragen? Neem contact met ons op.

Meer informatie

Ik wil meer informatie over een WordPress website

Contact
shape hero-img

Jouw webshop, in WooCommerce?

Dankzij de mogelijkheden met WordPress kun je tal van kanten op. Wil je een webshop beginnen? Dan raden we je aan om de plugin “WooCommerce” te gebruiken. Met “WooCommerce” voeg je namelijk gewoon simpelweg een winkelfunctie toe aan jouw CMS. Hierdoor veranderd je website met slechts één druk op de knop in een webshop!

shape hero-img
shape hero-img

Snel, simpel & veilig

Een WordPress website is vrij snel ontwikkeld. Daarnaast is de website interface snel en is het content management systeem (CMS) ook nog eens snel. Verder heb je de mogelijkheid om met WordPress gemakkelijk zelf content toe te voegen of aan te passen op jouw website. Ideaal wanneer je regelmatig de content moet aanpassen of nieuwe artikelen gaat verkopen!

Varseo Helpt Je Graag Verder

heb je vragen?

Neem contact met ons op of bekijk ons werk
Bedrijven die je al zijn voorgegaan