image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Onze klanten

Deze klanten zijn al begonnen aan hun success.

Bereik meer

Meer controle, automatisering en efficiëntie. Dat is waar wij naar streven.

Dit alles is haalbaar met een applicatie op maat. Varseo helpt hierbij.

SVG
Begeleiding

Wij blijven meedenken van het begin tot lancering.

SVG
Behaal winst

Dankzij een maatwerk applicatie zullen bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden, gaan de kosten omlaag en wordt er meer omzet behaald.

SVG
Updates

Wij gebruiken de nieuwste technologieën en zorgen dat jouw website of applicatie altijd up-to-date is.

SVG
Sterke strategie

Onze maatwerk oplossingen werken. Bekijk onze projecten en laat je overtuigen?

SVG
Efficient werken

Aandacht besteden aan zaken die niet belangrijk zijn doen wij niet. Wij werken efficient en in goed overleg voor het optimale resultaat.

SVG
Blijven innoveren

Een applicatie is nooit “af”. Varseo blijft aan de zijlijn staan en is altijd bereikbaar voor vragen en ideeën om jouw applicatie of website beter te maken dan hij al is.

Image
SVG

Web development

Met een web-based oplossing kunnen we processen voorzien van automatisering en digitalisering. Zo kan er gefocust worden op zaken die jij écht belangrijk vindt als ondernemer.

SVG

Mobiele apps

Zet de volgende stap met jouw web- based oplossing. Een mobiele applicatie zodat jouw web- based oplossing ook mobiel benaderbaar is. Handig toch?

SVG

API Koppelingen

API’s en API-koppelingen zijn een erg breed onderwerp. Wat je er precies mee kunt doen hangt dan ook volledig af van jouw wensen. Zo kun je met een API informatie ophalen, deze informatie verzenden en zelfs bedrijfs processen automatiseren zoals facturen sturen.

SVG

Overal benaderbaar

Dankzij onze super snelle servers, is jouw applicatie overal ter wereld super snel via internet benaderbaar. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk op te schalen. Zo ben je zeker voor de toekomst.

Waar we goed in zijn

Onze diensten

Veel gestelde vragen:

Kan ik vrijblijvend een offerte aanvragen?

Jazeker! Je zit nergens aan vast. Een offerte is 15 dagen geldig, Hierna geldt het tarief op deze offerte niet meer en zal je opnieuw een offerte aan moeten te vragen.

Kan ik mijn bestaande applicatie bij Varseo laten wijzigen?

Het is mogelijk om een bestaande applicatie onder te brengen bij Varseo. Echter zullen wij moeten beoordelen of het framework en programmeertaal dat is gebruikt aan onze standaarden voldoen.

Hebben jullie een support afdeling?

Wij bieden elke werkdag van 09:30 t/m 17:00 uur support aan. Voor dringende vragen en/of incidenten zijn wij 24/7 bereikbaar op ‭+31 30 799 64 19‬.

Is mijn applicatie altijd up-to-date?

Bij oplevering zal de applicatie altijd aan de laatste versie voldoen. Indien dit een website of webshop betreft zal het bijhouden van de website na 1 maand vanaf oplevering komen te vervallen. Hiervoor dient dan een onderhoud pakket te worden aangeschaft.

Krijg ik volledige controle over mijn bestanden?

Ja. Als de betalingsverplichting is voldaan zullen alle projectbestanden die zijn ontwikkeld in opdracht van ook volledig eigendom worden van de opdrachtgever.

Hoe lang duurt het voordat mijn website of webshop af is?

Het ligt er aan wat er wordt aangeleverd. Als wij over de content na moeten denken, en als de teksten geschreven moeten worden duurt het uiteraard langer dan wanneer wij deze informatie aangeleverd krijgen. Een webshop is een ingewikkeld verhaal omdat deze vaak maat oplossingen betreft. Maatwerk verschilt per opdracht, graag verzoek ik dan ook om hierover contact op te nemen.